Jdi na obsah Jdi na menu

21.-23.1. 2011 Na konci světa

 

Někde se asi stala chyba, protože nejmladší člověk napsaný v tabulce, byl Jirka Hanák.
Na výpravu „ Piráti na konec světa“ jsme se sešli na nádraží o půl čtvrté. Místo bylo neznámé, vyrazili jsme pěšky z nádraží ...

Někde se asi stala chyba, protože nejmladší člověk napsaný v tabulce, byl Jirka Hanák.

Na výpravu „ Piráti na konec světa“ jsme se sešli na nádraží o půl čtvrté. Místo bylo neznámé, vyrazili jsme pěšky z nádraží směrem k Bečvě. Skupinka (Maki, Myšák, Jíťa, Kvakva, Zíza, Jirka H.,Honzík,Miška,Honza a Honzík S.) postupovala přes červený most kolem Bečvy ke klubovně. Už to bylo všem jasné, tajné místo je Přerov- klubovna.

Vybalili jsme a diskutovali, co budeme dělat. Nemělo cenu hrát normální hry, jet podle programu nachystaného Michalem Mrlíkem, Kvakva a Honzíkem Jakubíčkem.

Rozhodli jsme se pro úpravu klubovny. Začali jsme stavěním regálů a přenášením věcí z garáže. Přišel i Cítek a Mráček a tak jsme byli za chvíli hotovy. Umyli jsme ještě pár věcí a přesunuli se do budovy Biosu na večeři.

Každý si uvařil, na co měl chuť a Honza s Honzíčkem se s námi rozloučili. Mrak zůstal a navrhl pouštění filmů z jeho notebooku. Pustili jsmesi tedy Assasina-film o středověku o nájemném vrahovi. Další jsme se domluvili  na Iluzionistovi, filmu o muži,který byl velmi dobrý kouzelník. Tento film majko jediný zaujal všechny, i Zízu. Dál jsme pustili Prince of Persia, písky času, který bavil většinu, ale někteří už usínali,protože bylo před půlnocí.

Po tomto filmu se mrak sbalil a musel jít domů. Šli jsme spát.

Sobota:

Kupodivu jsme v klidu spali skoro do devíti. Udělali jsme si každý snídani a řešili postavy do dračáku.

Kolem desáté přišel Honza a ti, kteří nemají rádi dračák, šli pomáhat do klubovny. My jsme dořešili postavy a přišli za nimi. Domalovali jsme stěnu a Maki s Miškou vylepšili draka. Pak se ještě uklízelo a Honza odešel na oběd.

My jsme si zase uvařili každej sám a začali jsme hrát dračák. Michal se Zízou a Kvakva šli domů pro dévédéčka .

Honza přijel a uklízel dál v klubovně. My jsme si pustili na dvd zálesácký tábor.

My jsme hráli, než přišli zpět Mišák a spol. Pak jsme šli ještě na chvíli do klubovny, než přijel Zubr. Šel se vybalit a my jsme si šli udělat večeři. Honza odjel domů a Mišák pustil první film. Jmenoval se Předtucha a nikdo z nás to pořádně nepochopil,protože jsme přitom hráli dračák. Další pustili RRrrrrr a to už se dívali všichni. A po Rrrrr se pustili Piráti z Karibiku 3. Šli jsme spát kolem 2.

Ráno jsme neochotně vstali, a protože byli všichni unavení, pustili jsme si Harryho Pottera 5.díl-Fénixův řád. Uprostřed filmu přišel Honza, 6e se ztratila Pecka, jestli bychom ji pomohli najít. Rozdělili jsme se na skupinky a vydali jsme se do Michalova, k Laguně a ke Skate parku. Nakonec se šťastně našla v Michalově. Honza odjel, my jsme se dodívali na toho Harryho a začali balit. Kolem půl druhé už bylo uklizeno a tak jsme zamkli Bios a rozešli se domů.

                                                                                                                                                             Nelinka Sluníčko

Na akci byli přítomni: Miška, Jitka, Maki, Honzík J, Zíza, Nela, Myšák, Jirka, Cíťa, Mrak, Zubr, Honza a Honzík S., Radim,…

 

Kontakt

Zálesácká 10 Přerov z.s.

Bezručova 12
Přerov
750 02

+420 604 508 081

honzas.z10@seznam.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 182129
Měsíc: 2208
Den: 65